Sider

fredag den 20. november 2015

Identitetskrise part 1

Er man gode venner med en fyr, hvis han sender et billede af sin fæces til dig, imens du er ved at spise frokost? (Thank God for Snapchat). "Ja" ville umiddelbart være det korrekte svar ifølge flertallet. Men hvorfor må man så ikke få lov, til at respondere med et billede af sin mad, samt teksten "God fornøjelse, jeg er også ved at gøre klar" UDEN at man får en; "Ej dude, du er jo en pige". Nååå ja, piger skider ikke, det eneste vores røv er lavet til, er analsex.

Dette dilemma støder vi ofte på i hverdagen. Det er gentagende gange forekommet, at selvom man anses som en af drengene, er der bare en del ting som drenge ikke har lyst til at vide om piger. Blandt andet:

- Hvornår man sidst var ude og skide
- Hvor mange man har dusket
- Hvor meget sæd man har indtaget (og i hvilke huller)
- Hvor hårdt man kamp knækkede sig efter drukturen i går
- At man har et primal instinct der nogle gange skriger "så knep mig dog"

Faktisk ville de bare ønske at man:

- Aldrig skulle skide
- Var jomfru, men bollede som en luder
- Kun havde ét sædabonnoment
- Slet ikke drak alkohol men blev derhjemme og ventede på dem
- Altid var våd og villig når de var klar

Her har vi samtidigt også to glimrede eksempler for to stereotyper af det kvindelige køn. Du kan se det som en test; kan du identificere dig med mindst tre af udtalelserne i øverste række, vil du højst sandsynligt (elske vores blogs) være en såkaldt dildo pige. Ser du tværtimod mærkelig ud i ansigtet og ligner en der har spist en sur lort, altså med andre ord, hvis du har bæfjæs på imens du læser det her, og samtidigt kan genkende dig selv i udtalelserne i nederste række, vil du høre ind under kategorien "Basic Bitch Personality"

For at gøre endnu mere pædagogisk, har vi lavet to illustrationer, som vil gøre det nemmere for jer, at forholde jer til.


Tilhører man "Basic Bitch" gruppen, vil man kendetegnes således:





Tilhører man "Dildo Pige" gruppen, vil man i højere grad kunne identificere sig med følgende illustration:





Hvorfor ender man altid som dildopigen?

I Meggies tilfælde er det nok simpelthen fordi, at dildoen rent faktisk er en del af hendes interiør, og smukt pryder en ellers hvid og stilren hylde i hendes soveværelse. Den indbyde til leg.. tror mænd! i virkeligheden er den placeret der, da det er uden grund hele tiden at skulle pakke den væk.
(hurra single liv)

I Mathildes tilfælde indgår frustration i denne sammenhæng. Mathilde vil op til flere gange dagligt udbryde "Meggie, hvorfor er jeg altid dildo-pigen?" med en sørgmodig stemme. Forklaringen findes på bunden af en vodka flaske....


(Længe leve selviscenesættelse, XOXO DildoGirlzzzzzzz)



mandag den 16. november 2015

Mission

Vi synes at blogging er et sjovt medie, og har en klar mission om at underholde, samt at inspirere jer. Vi ser helt klart en udfordring ved at forsøge os med dette i Danmark, da vi udmærkede er klar over at den kære jantelov trods alt stadig har en lille sort plads, i vores danske hjerter. Vi skal heller ikke udelukker at vi måske kommer til at støde nogle gennem tiden, men husk at selvironi er det bedste våben! 

Vores blog kommer til at være en sammenkogning af alt det der har stor betydning i vores liv, nemlig; beauty, edgy fashion, vilde byture, mænd, shopping og bøger. Den sidste er bullshit. Vi håber i vil sætte pris på det, når vi nu udleverer vores sørgerlige liv for jer.