Sider

onsdag den 22. februar 2017

CUNT BLOCKING

Vi har i et tidligere indlæg været inde på emnet "at være en af drengene". Men hvad sker der egentligt når din homie cunt blocker dig? Ja, der sker jo så ikke så forfærdeligt meget. Men når man holder en pause fra sin såkaldte "bedste ven", så sker der pludselig en hel masse, og inden man har set sig om, så har man brugt 600kr på gør-det-selv klamydiatests fra døgnapoteket på Amagerbrogade.

Så hvad er det egentligt med de drengevenner? Hvorfor cunt blocker de os, når vi absolut ikke cock blocker dem. Vi wing-woman'er dem glædeligt hjem i en taxa med den ene sløje skinke efter den anden, og lyver for deres kærester når de søndag morgen ringer og vil afhøre dig om gårsdagens eskapader. Mandelige læsere er velkomne til at kommentere herunder, vi undrer os virkelig...

Hvorfor er det, at mænd har behov for at eje kvinder? Herunder også deres veninder.

bøsser har en gaydar der gør at de kan spotte andre bøsser. Dine mandlige venner har en sjette sans, der formår at informere dem om, at selvom de står i modsatte side af baren, skal de nu sætte sig akavet ned ved siden af dig, måske ae dig lidt kikset på skulderen og ikke rigtigt gøre en indsats, andet end at være til stede. (De er jo trods alt Guds gave til mennesket). Og der sidder du så, som serrano i en Joe sandwich, og prøver at jongelere ord til både din drengeven (som pludselig formår at agere jaloux eks) og flot, veltrænet, tattoveret, veluddannet og sjov mand, der to sekunder inden din taber-ven satte sig, havde gjort det klart, at han var yderst interesseret i at afmontere din bodystocking på vej hjem i hans rangerover.

Et andet scenarie kan være at; imens du mentalt sidder og tørrer dit eget savl op, grundet den samtale du pt har med ultra sexet mand, så kommer din drengeven pludselige svingende ind fra højre, som en anden Tarzan og slår sig febrilsk på sit udhulede, og sløje hjemmetatoverede bryst. (Forestil jer scenen fra Mean Girls, hvor Cady første gang introduceres til kantinens hierarki på sin nye skole). Dette er en ofte set situation i vores vennegruppe, men hvis du spørger vores drengevenner, så kender de intet til det. Men som pligtopfyldende veninde føler man altid et pres for at glatte situationen ud, og man kæmper en kamp for at få sin ven til at fremstå mindre retarderet, end han netop har udstillet sig selv. SOCIALT EKSPERIMENT, NÆSTE GANG LADER VI JER SEJLE I JERES EGEN SØ AF TESTESTERON. Ikke fordi vi ikke elsker jer, men fordi vi føler at dette indlæg lægger op til en Vol. 2.

Vi er alle bekendt med begrebet "luder-madonna komplekset". (Til de tungnemme er der tale om mænds tvetydige opfattelse af det kvindelige køn. Kort sagt vil nogle mænd foretrække at du er jomfru, men boller som en luder hvis huslejen skulle have været betalt i går.)

Men hvad får I egentligt ud af at cunt blocke os gutter? Jo, i får det ud af det, at vi ender med at dele jeres 19 årige lillebror med en anden veninde en sløj mandag aften, efter en tur på cosy.. Længe leve mandagsbranderter og Aloha priser på LA bar.

Note to self: Måske vi trænger til nogle nye drengevenner.



mandag den 13. februar 2017

Det er aldrig for sent... til ikke at give en fuck.

Vi forstår det godt.. I Har savnet os. Det har været hårdt for jer. I har grædt, haft dårlig mave af nervøsitet, bidt negle og været søvnløse. Men frygt ej, jeres favorit kællinger er tilbage, tilbage i tissekonebyen, friske fra den anonyme sexklinik på Bispebjerg. Bitches, we're cleaner than uncut Colombian cocaine.

Et helt år er gået, og der er sket rigtigt meget. Meget som vi ikke skal snakke om, men heldigvis er vi stadig i live og har ikke fået nogle hjerneskader eller brækket noget. Vi har til gengæld udviklet os, og lært 'et og andet'.

Meggie er blevet 28 og erkendt at hun ikke behøver at skamme sig over at være couger (faktisk kan man jo se det som en slags public service, at Meggie lærer de unge mænd noget om kønsdrift og basal anatomi, tak for det Meggie. Husk at betale licens.) Meggie er desuden blevet forgænger for en række anerkendte bloggere, da hun har udviklet et kulinariske mirakel bestående af chiagrød med lakrids. Det går stærkt i køkkenet på Amager.

Mathilde har haft en gevaldig tur i den emotionelle rutsjebane, men er nu kommet ud på den anden side fuld af livserfaring og overvejer at starte som coach i sideløb med åbningen af sin chokolademousse foodtruck. Derudover er der sket en yderst revolutionerende hændelse,  Mathilde er blevet mor. En lille behåret satan har slået rødder i hendes hjerte. Han hedder Hank. Dette har haft stor indflydelse på intimiteten mellem Meggie og Mathilde, som nu ikke længere deler seng hver eneste weekend. Heldigvis får Meggie meget hjælp med at udfylde tomrummet.

Ellers er der meget der er som det plejer.

Selv tak.




I får lige en række billeder fra det seneste år.



En tur i Tivoli hvor vi blev sponsoreret med candyfloss og turpas. 

Meggie ville også gerne smage.


Vi var i New York, og Meggie havde det ret varmt og syntes at Mathilde var grim og dum.


Copenhell. Meggie er fuld, og Mathilde spiser lige en lille hoddox efter den lur hun tog under Alice Cooper koncerten.