Sider

mandag den 13. februar 2017

Det er aldrig for sent... til ikke at give en fuck.

Vi forstår det godt.. I Har savnet os. Det har været hårdt for jer. I har grædt, haft dårlig mave af nervøsitet, bidt negle og været søvnløse. Men frygt ej, jeres favorit kællinger er tilbage, tilbage i tissekonebyen, friske fra den anonyme sexklinik på Bispebjerg. Bitches, we're cleaner than uncut Colombian cocaine.

Et helt år er gået, og der er sket rigtigt meget. Meget som vi ikke skal snakke om, men heldigvis er vi stadig i live og har ikke fået nogle hjerneskader eller brækket noget. Vi har til gengæld udviklet os, og lært 'et og andet'.

Meggie er blevet 28 og erkendt at hun ikke behøver at skamme sig over at være couger (faktisk kan man jo se det som en slags public service, at Meggie lærer de unge mænd noget om kønsdrift og basal anatomi, tak for det Meggie. Husk at betale licens.) Meggie er desuden blevet forgænger for en række anerkendte bloggere, da hun har udviklet et kulinariske mirakel bestående af chiagrød med lakrids. Det går stærkt i køkkenet på Amager.

Mathilde har haft en gevaldig tur i den emotionelle rutsjebane, men er nu kommet ud på den anden side fuld af livserfaring og overvejer at starte som coach i sideløb med åbningen af sin chokolademousse foodtruck. Derudover er der sket en yderst revolutionerende hændelse,  Mathilde er blevet mor. En lille behåret satan har slået rødder i hendes hjerte. Han hedder Hank. Dette har haft stor indflydelse på intimiteten mellem Meggie og Mathilde, som nu ikke længere deler seng hver eneste weekend. Heldigvis får Meggie meget hjælp med at udfylde tomrummet.

Ellers er der meget der er som det plejer.

Selv tak.




I får lige en række billeder fra det seneste år.



En tur i Tivoli hvor vi blev sponsoreret med candyfloss og turpas. 

Meggie ville også gerne smage.


Vi var i New York, og Meggie havde det ret varmt og syntes at Mathilde var grim og dum.


Copenhell. Meggie er fuld, og Mathilde spiser lige en lille hoddox efter den lur hun tog under Alice Cooper koncerten.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar